Kärleksmums

Vi bakade glutenfria kärleksmums och rabarberpaj i går till kalaset för min fru idag. Jag tycker att kärleksmumsen verkligen blev lyckat. Kakan var saftigt och chokladigt, så gott!
1 sats blir ca 15- 20 bitar.
150 g smör
2 ägg
3 dl strösocker
1 dl potatismjöl
1 msk psylliumfrömjöl (psyllium- eller fiberhusk)
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljpulver
4-5 msk kakao
1 1/2 dl mjölk
Glasyr
70 g smör
4 msk kaffe
3 1/2 dl florsocker
1/2 msk kakao
1 tsk vaniljpulver
2 msk kokosflingor
Så här gör du
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret.
Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda ihop alla torra ingredienser och vänd ner i smeten.
Häll i mjölken samt det smälta smöret i smeten. Vispa till en jämn smet.
Häll upp smeten på en bakplåtspappersklädd form, 25 × 25 centimeter.
Grädda kakan i mitten av ugnen i 30–35 minuter. Ta ut kakan och låt den svalna.
Glasyr
Smält smöret och rör i kaffet. Låt svalna.
Vispa ner florsocker, kakao och vaniljpulver.
Bred ut glasyren över kakan. Strö över kokos och låt glasyren stelna. Skär upp kakan i bitar.
Min fru hittade receptet på hemsidan mittkök