Rosa jordgubbsplanta

Min mor kom och överraskade mig med blommor och bakelser på min namndsag:). Mmm...bakelserna var jätte goda. Sen var vi på balkongen och klappade förtjust över mina fina blommor. Det är alltid kul att visa någon, vi har ju nästan aldrig besök.Den är så söt. En rosa jordgubbsplanta som jag föll för i en affär och köpte med hem. Jag hoppas den smakar god för jag har bara haft plantor med vita blommor. Någon som vet?


En kommentar Follow
publicerat i

Nästan grät

Jag har inte gjort så mycket idag, orkade inte med mina måsten, strikta rutiner och övningar. Det rörde sig lite i magen när jag struntade i min måste göra-listan. Jag blundade för det, stegade ut på balkongen och satte mig i solen med en spännande bok och en sovande Nova i skuggan. Gud..vad jag njöt av lugnet att jag nästan grät!Min fina ögonsten! Hon har haft det lite jobbigt, det har varit en målare i en sådan där skylift som bullrade fram och tillbaka i 2 veckor! Hon vill prompt veta vad tusan det är för nåt utanför fönstrerna men så fort målaren dyker upp i fönstret så springer hon förskräckt bort. 

0 kommentarer Follow
publicerat i

Snopet slut

Det var en lång nervig kväll i soffan med spännande matcher på tv och jag var nöjd till Sverige åkte ur EM. Vilket snopet slut, jag trodde att Sverige skulle vinna ikväll. Nu vill man inte titta mer på EM:(.

 

För att skona naglarna fick jag hålla i en bok, gömma mig bakom den flera gånger, läsa några rader för att behålla förståndet;). Visst är det ett fint omslag?! Det var därför jag lånade den;).


0 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg