Sammanfattning september- 10

Jag hann läsa ut en bok till som finns längst ner, En hjärtformad ask. Den var inte speciellt bra men förhoppningstvis kommer recension om den senare. Jag är så nöjd med antalet:). 
 
Solviken (pocket)Sommaren utan regn (häftad)   A game of thrones - Drakarnas dans (pocket)
Tragedi på en lantkyrkogård (e-bok)  Inmurad (pocket)  En mörkrädd pojke
Fossildrottningen (e-bok)  Pojkvännen: Boonsborotrilogin del 2 (e-bok)  Delade hemligheter: En SECRET-roman (e-bok)
En hjärtformad ask
 
  • Utmaningen 3 på 3 är klart- Fossildrottningen, Pojkvännen och Delade hemligheter.
  • Till spänningsutmaningen råkade jag också välja Fossildrottningen. 
  • Bästa bok är återigen Fossildrottningen. 
  • Sämsta bok blir Inmurad.
  •  
0 kommentarer Follow
publicerat i

Surdegsbröd

Efter tolv timmar igår kunde jag få smaka på vår första surdegsbröd. Så gött med apelsinmarmelad på! Den var otroligt lätt att göra men det tar så många timmar! Men det är värt det:). 
 
 
 
 
En kommentar Follow
publicerat i

Tematrio- possessiva pronomen

 
 
 
Lyran fortsätter med grammatiken- Nu tar vi lite mer grammatiska övningar, denna vecka handlar temat om possessiva pronomen. Kommer ni ihåg dem? Berätta om tre bra böcker med possessiva pronomen i titlarna.
 
Jag letade igenom ca 160 böcker jag läst de senaste åren men bara 2 titlar ingick någon possessiva pronomen. Hur är det möjligt?!
 
Min familj och andra monster (inbunden) Blackout : när min hjärna blev min fiende (inbunden) 
 
Min familj och andra monster- Mamma Emmas bokhandel är nära konkurs, pappa Frank är utarbetad och barnen är upptagna av tonårsförälskelse och identitetskriser. Vardagen har nött ner kärleken. Och inte blir det bättre av att familjen efter en misslyckad maskerad möter en häxa som förvandlar dem till de roller som de är utklädda till: mamma Emma till vampyr, pappa Frank till Frankensteins monster, tonårsdottern Free till mumie och lillebror Max till varulv. Hämtad från Bokus.
 
En rolig bok tycker jag:). 
 
Blackout, när min hjärna blev min fiende- Susannah Cahalan hade ett liv som många drömmer om. En lägenhet i Midtown Manhattan och ett jobb som reporter på prestigefyllda New York Post. Men en dag vaknar den då 24 år gamla Susannah Cahalan upp ensam på ett sjukhus, bunden till sängs, övervakad oförmögen att tala eller röra sig ..Hämtad från Bokus.
 
Otäckt läsning men väldigt bra.
 
4 kommentarer Follow
publicerat i
Taggar: Tematrio
Visa fler inlägg