Jellicoe road

En mycket bra bok trots en förvirrad början. Det var så många namn och så blandade jag ihop elevhemmen och vilka som bodde var osv. Men från ca sida 100 framåt var jag fast, underbar skrivet om vänskap, kärlek och kamp. Boken har två berättelser som följs åt parallellt  och de två har stora likheter med varandra trots det skiljer många år mellan berättelserna. Jellicoe road måste läsas av alla tycker jag:). 
 
 
 
En kommentar Follow
publicerat i

McCall och Kinsella

Jag är glad att mataffärer har också bokrea. Hittade två som saknades i min bokhylla, mycket glad nu;). För mig är de sköna feel good böcker, kan läsa serien flera gånger som jag har gjort med Damernas detektivbyrån. Ni får gärna ge mig några tips på feel good böcker- Jag har snöat in mig på sago och fantasy böcker nu i en period.
 
 
 
 
 
En kommentar Follow
publicerat i

Ingen täckning- inga böcker

Jag var på bokrea idag. Strosade runt och plockade på mig tre böcker som jag kånkade på en stund och letade efter någon skatt jag kanske missat. Jag kände mig mycket nöjd med det tre jag hade valt så det fick räcka och gick raka vägen fram till kassan med ett soligt smile och drog kort. Så plingar det upp en text där det står att jag måste kontakta banken. Öh..jag kände mig dum och drog en gång till. Så plingade den dära jädrans texten igen- kontakta banken! Jag log nervöst och gick ut utan böckerna och letade efter närmaste bankomat. Kortet hade ingen täckning!! Jag fikade upp pengarna igår! Hade inga kontanter heller så det var bara att åka hem igen och trösta mig med mina låneböcker tills jag åker in till stan igen. Då ska jag ha kollat kortet före jag åker!
 
 
 
2 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg