Dille på blått

30 % rabatt på Cubus, självklart var jag där och handlade igår;). Fått dille på mörkblått! Ännu en till klänning som döljer alla skavanker..me like. Pallra iväg med er och fynda på Cubus, rabatten gäller fram till söndag.

    

    

Ps. har bestämt mig för en glasögonbåge som jag får hämta om ett par veckor. Längtar!


6 kommentarer Follow
publicerat i

Söt sommarklänning

Den här klänningen sitter som gjuten på mig. Det tog mig nästan 2 veckor innan jag vågade köpa den! Jag kan inte impulsköpa kläder längre, jag måste tänka efter om den är praktisk och döljer min fortfarande runda putmage.  FramsidaBaksidaDen här detaljen på ryggen är jätte bra när man har små bröst som jag har, överdelen sitter mycket bättre då. Det är sällan jag hittar klänningar som sitter bra, så jag skulle ångra mig länge om jag inte gjorde slag i saken och köpte klänningen.


5 kommentarer Follow
publicerat i

Vad nästa??

Nu blir det ingen löpning på några dagar igen. Jag trotsade regnet i fredags och sprang ut, då högg det till i båda nedre benen på framsida, men jag struntade i det och fortsatte. Ville ju slå min egen rekord och det lyckades jag med:). Men självklart skulle det straffa sig. I går började det också göra ont i ena fotleden så nu haltar jag runt här hemma på mina stackars ben och fot. En kompis misstänker inflammation så det blir vila och ormsalva. Jag har haft ont i knäna och fotlederna tidigare så vad blir nästa funderade jag, höfterna kom jag på..shit...hoppas jag slipper det.

Men jag är glad ändå, min sötis är ju hemma igen:).


2 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg