Man ska inte vänta

Vi har stirrat oss snöblinda på den här väggen i över ett år! Jag förstår inte hur vi kunde vänta med att hänga upp nåt på den kritvita väggen. Vi köpte 3 tavlor på Ikea för flera månader sen, plötslig kunde inte min Helen vänta och började dra fram tavlorna och borrmaskinen. Jag var skräckslagen att vi skulle hänga fel, mäta tokigt eller borra sönder väggen.


Men det gick perfekt, inget blev fel:). Man ska verkligen inte vänta i månader på att få saker och ting gjorda. Nu målar vi balkongdörren och en hylla.


5 kommentarer Follow
publicerat i

28 augusti

Jag blev hela 32 år gammal igår. Det var inte precis en dag jag såg fram emot men min Helen gjorde sitt bästa:). Hon gjorde en härlig födelsedagsfrukost med nybakade crossianter, jag blev ordentlig bortskämd:).

Jag hade ingen kalas, men mina föräldrar kom förbi med en tårta och firade mig:). Det blev en bra dag trots jag inte såg fram emot den:).
8 kommentarer Follow
publicerat i

Hemläxa

Förra veckan gav min kurator mig hemläxa- skriva/rita en mindfulness över känslor, tankar osv till något situation. Jag vet inte om jag gör rätt men jag har gjort två stycken. Jag trodde det skulle vara lätt att jag väntade till dagen innan jag ska träffa kurator, typiskt mig, men det var inte lätt att skriva ner vad man känner och tänker. Det ska bli spännande att se vad hon säger imorgon när vi träffas, lite nervöst också.Jag vill inte visa vad jag har skrivit, det är personligt, vill ha det för mig själv. Men det förstår ni säkert:). Om ni har erfarenheter av KBT får gärna komma med råd och tips.


4 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg