Sysselsätta mig

 
Just nu är min Helen i ett flygplan mot USA. Det är så spännande men ibland kommer den där smärtan av saknad över mig att jag måste stanna upp och gråta en skvätt då och då.

Jag har sysselsatt mig med att rengöra kaffebryggaren, möblerat om balkongen, solat mig rött, promenerat, läst och spelat på mobilen. Jag ser verkligen inte fram emot kvällen. 
 


Nu till nåt annat. Jag har läst ut två böcker denna veckan.
 
Historieläraren av Matt Haig, en spännande bok och den får 4 i betyg.  
 
Mysteriet på Pere Lachaise av Claude Izner, den blev jag besviken på. Jag tyckte den var onödigt krånglig och svårt, men trots det ville jag veta vem som var mördare. Den får 2 i betyg. 
 
0 kommentarer Follow
publicerat i

Imorgon

 
 
 Imorgon åker min Helen till USA och ska vara borta i över 3 veckor, jag har inte förstått det än.

Det står faktiskt en gigantisk resväska på över 20 kilo och en ryggsäck i vardagsrummet, ändå känns det som om att hon inte ska åka alls. Jag förstår nog efter en natt utan henne. Vi har aldrig varit ifrån varandra så länge under alla våra (nästan) 12 år tillsammans så det här blir en utmaning för mig.  
 
Om ni undrar så är det jag med det mörka håret;).
 
 
 
0 kommentarer Follow
publicerat i

Hemmadag


Vår midsommarfirande idag blev inte så jätteroligt, men faktiskt trots allt blev det  mysigt. Jag har åkt på en förkylning och min Helen vilar sig efter sin förkylning.
\n
\nSå vi var hemma hela dan och åt sill och potatis, jordgubbar och grädde, grillat och potatissallad. Jag är så glad att jag har kvar smaksinnet trots förkylningen. Nu är det soffan och tv gäller resten av kvällen.
\n
\nGlad midsommar från os
0 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg