Hon ger mig något

 
Min pälskling😻.
 
Jag är så glad att jag har henne nu när min Helen är bortrest. Så fort hon kommer till mig eller när jag ser henne ler jag. Med min psykiska ohälsa är jag mycket hemma och ensam så Nova ger mitt liv något. Jag mår bättre när jag får gosa ner mig i hennes päls. 
 
Kram från mig och Nova
 
 
0 kommentarer Follow
publicerat i Psykisk ohälsa

Inte världens vackraste

 
Det kanske inte är världens vackraste soffa men jag orkar inte piffa och puffa till den så det får se så ut som den brukar göra. 
 
Här ska jag tillbringa många timmar och vila idag. Jag har lite ont här och där, mina fötter har fått stryk efter långa promenader. Så jag dammade av min cykel i går och cyklade till verkstan som ligger bara ett par km bort men det var lite jobbigt för det var varmt och jag var ovan. Jag ville kolla hjulen/däcken och allt såg bra ut så jag cyklade vidare och njöt av det trots värmen. 
 
Nu har jag ömma fötter, öm rumpa och ont i ena höften, känner mig lite gammal så det blir balkongen idag. 
 
Kram från en mörbultad Linda
 
Ps: om ni undrar så läser jag nu en dystopi, Pojken på bron av M.R Carey. 
0 kommentarer Follow
publicerat i Allmänt

Distraktioner

 
 
Nu har min Helen varit bortrest i 4 dagar och jag klarar det ganska så hyfsat. Jag har promenerat, solat, lagat mat, handlat, läst och virkat. Jag var rädd att jag skulle sjunka ner i en mörkt hål men jag får urgulliga sms varje dag av Helen och så tänker jag ljusa tankar som t. ex att hon snart är hemma❤. 
 
För att klara av kvällarna utan henne tittar jag på skräckfilmer, äter godis  och virkar. Sömnen börjar bli lidande så jag måste tänka om, suck. Menmen, annars så går det bättre än jag trodde. 
 
 
 
 
0 kommentarer Follow
publicerat i Handarbete, Psykisk ohälsa;
Visa fler inlägg