Valborg

Idag har vi haft vår grilldebut. Mums..det var riktigt gott. Vi dukade så fint med vår finaste duk, hittade nämligen inte annat, och vår finaste papptallrikar och plastglas;).

Ps: Nova är tillbaka på ruta 1. Vägrar gå längre än 1 meter från porten, verkar spana efter hunden som skrämde henne...suck.


En kommentar Follow
publicerat i

Yoghurtglass

Jag har testat på att göra yoghurtglass. Det var jättelätt och snabbt att göra, ingen kaloribomb heller. Det är ett stor plus för oss. Det blev ju inga fina glasskulor och den smakade lite beskt men helt ok som glass en varm dag. Jag ska testa jordgubbar och blåbär, den här var hallon, det kanske var därför det var lite beskt.4 portioner

1/2 dl florsocker
200 gram frusna bär
2 dl turkiskt yoghurt

Mixa florsocker och bären först, sen häller ni yoghurten i blandningen och mixar allt. Servera direkt.

3 kommentarer Follow
publicerat i

Belöning

Jag har haft en mysig förmiddag för mig själv i stan i Göteborg. Min sötnos körde mig dit imorse när hon åkte till jobbet. Jag åkte spårvagn som tog en kvart att åka, jag hade glömt hur det var och upptäckte att jag hade saknat de skramlade vagnarna! Strosade runt i klädaffärerna, bokhandel och apoteket. Jag älskar gå och titta i apoteket, de har så fina varor nu! Jag tog bussen hem själv! Känner mig så duktig att jag skruttar runt som en stolt tupp! Min sötnos sa att jag var värd en belöning och det blev böcker.

Jag hade tur idag i akademi bokhandel, de har nu en erbjudande, 3 pocket för 169 kronor 28 april till den 1 maj tror jag det var. Det var massor med böcker och jag letade och läste och drev mig själv till vansinnets brant! Jag ville ha hela affären;).


7 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg