Icke bokrelaterat

 
Jag har försummat min bokblogg för att jag stickar löjligt mycket. Jag har upptäckt att jag blir lugnare av att sticka, har ångest, så jag har fastnat och stickar jämt att jag får ont i axlarna. Men vad gör det om man blir så lugn och mjuk i själen:). 
 
Onsdagar brukar vara min icke bokrelaterade bloggdagar, men så mycket som jag har försummat min bokblogg så jag tar med en bok i dag ändå. Jag läser nu en bok som heter Damkören i Chilbury, den är bättre än jag trodde den skulle vara. Jag har lite svårt för böcker som är skrivna i brev och dagbok form men inte den här boken och jag vet inte riktigt vad det beror på. 
 
 
0 kommentarer Follow
publicerat i

Veckans topplista

 
Jag missade Johannas deckarhörnas Veckans topplista i går, för jag hade tankarna på helt annat håll. Men idag vill jag vara med och hon skriver såhär- Dags för veckans topplista, idag på temat samtida svenska romaner.
 
Jag valde böcker jag läst och tycker mycket bra om men ni har nog sett böckerna hur många gånger som helst och kanske redan läst;). Det ska bli kul att se eran tips. 
 
 
 
 
7 kommentarer Follow
publicerat i
Taggar: Veckans topplista

Veckans läsplanering

 
Förra veckans planering fick jag ändra, som vanlig. Jag upptäckte att det fanns en bok före Strömkarlen så jag la undan den och reserverade första boken, Böljelek, på biblioteket. Hoppas den kommer i veckan. Jag läste istället Andras vänner som jag tyvärr inte tyckte så mycket om. 
 
 
 
Tillbaka till veckans läsplanering;). Jag ska läsa Trogen intill döden, har sett fram emot denna:). 
 
 
 
 
 
0 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg