Trött på allt

Jag är så hjärtligt trött på att må dålig!! Så trött på att kämpa och hålla mig precis ovanför vattenytan!! Jag förstår inte hur andra fixar jobb, vardags och det sociala livet samtidigt!! Jag fixar ju inget!! Suck..jag är väldigt gnällig just nu och ville bara få ur mig det här jäkla frustrationen.

                   

                   Fotoakuten
En kommentar Follow
publicerat i

Fem bilder på sötisen

              

              

                

              

              

Hon älskar att vara på balkongen:). Pälsen blir tjockare ute i kylan att hon ser större ut men ännu sötare:). Idag är det mycket som händer för Nova. Två främmande på besök, min mor och senare min Helens kollega. Hon ryggade tillbaka som en skrämd kattunge. Nu är det omöjligt att leka med henne, hon vill bara ligga och ha koll på Helens kollega antar jag;).

Har ni haft en bra dag i kylan?2 kommentarer Follow
publicerat i

The watch

Huu...det var lite dumt att titta på en skräckis ensam medan min sötnos ligger och sover sött.

Clea Duvall spelar huvudrollen Cassie. Hennes bakgrund är otäckt, hon blev kidnappad som liten och var borta i 2 dagar om jag minns rätt. Hon studerar psykologi och tar ett jobb på en utkikstorn där hon ska vara i 4 veckor ensam för att ta itu med sin rädsla och samtidigt skriva på sin avhandling. Det börjar hända saker som skrämmer mig att jag blundar, vattenpump som går av sig själv och någon som springer omkring tornet.

Jag ska inte avslöja mer men slutet är inte som jag tänkt mig men jag gillar slutet:).

              

Jag hittade ingen bild på filmen som kunde visas upp på bloggen, den blev blockerad om man kan säga så, så vi får nöjda oss med en bild på Clea:).


0 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg