Pepparkakshuset

En mycket bra bok som toklurade mig.Att barn i sex års ålder kan vara så grymma. Jag var rasande när jag började läsa den och var fångad, kunde inte sluta läsa. Det inträffar flera mord i Stockholmstrakterna. Kriminalkommissarie Conny Sjöberg, vid Hammarbypolisen, börjar ana att morden hör ihop. Det finns någon därute som dödar av mycket personliga skäl.


2 kommentarer Follow
publicerat i

Kvällen är räddad

Det är fredag idag och det fanns inget gott att äta efter maten. Panik!!! Jag slängde ihop till en sockerkaka och så var kvällen räddad. Tyvärr är jag väldigt beroende av att ha något gott hemma, blir knäpp om jag inte hittar något gott i skåpen i köket.

Jag åt 2 stora bitar på bara ett par minuter.suck. Men den var jätte god, jag hade glömt hur gott sockerkaka smakar. Vi har bara ätit något chokladigt på sista tiden.
2 kommentarer Follow
publicerat i

Creme Brulee

Idag smakade vi på creme brulee för första gången. Den var lätt att göra, bara koka upp, hälla i formar, in i ugnen och sen får den svalna och stelna. Men den smakade som varm vaniljpannacotta så den blir ingen ny favorit för oss.

Men en av sambos kollegor har sagt att hemlagad är godare så vi kanske ska göra själv någon gång men just nu kan jag bara tänka mig kalla pannacottor.

Några av er läsare kanske är nyfikna på hur löpningen går. Det går tyvärr inte så bra, mina knä strejkar fortfarande. Jag längtar tills jag kan springa igen. Det trodde jag aldrig:).


2 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg