Bokbloggsjerka- ros och ris

She is back:). Dags för fredagens bokbloggsjerka och det var en sicken svårt fråga. Annika frågar så här- Vilken karaktär och/eller författare skulle du vilja slå på käften alternativt ge en kram? 
 
Boken Innan floden tar oss var den första jag kom att tänka på, där finns det många som jag vill slå på käften och många andra som jag vill ge många kramar. En av dom jag vill klappa till är en dansk man som heter Björn tror jag, äger en fabrik där arbetarna behandlas som slavar. Sofia som är biståndschef i svenska ambassaden och hennes man Janne vill jag ge många kramar.
 
Innan floden tar oss (pocket)
 
 
8 kommentarer Follow
publicerat i

Inferno


Inferno (pocket)
 
Skottskadad och drabbad av minnesförlust vaknar Robert Langdon i en sjukhussäng i Florens. Vid sin sida har han den vackra läkaren Sienna Brooks och med hennes hjälp försöker han få fast boven som har låtit sig inspireras av Dantes helvetesskildring Inferno. Följ med på en hisnande resa till en mystisk värld full av symboler och hemliga koder och lär dig massor på köpet. Hämtad från Bokus.
 
Att läsa Dan Browns böcker är som att ha spännande historielektioner. Jag läste långsamt för att hänga med i svängarna men gud vad spännade Inferno var! Jag blev grundlurad ett par gånger som Langdon blev och kände mig lika förvirrad också. Slog upp på nätet efter olika byggnader som Brown skrev om, satt och småropade för mig själv, åh så fint osv. Om jag åker till Florens ska boken absolut följa med;). 
 
3 kommentarer Follow
publicerat i

Omslagsonsdag- fika

Puh, nu är jag mitt i julpyntet. Min sötnos fixade lampor medan jag var borta i går kväll, kom hem till en ljus lägenhet med lampor på balkongen och i hörn där det är så mörkt. Nu är det hög mysfaktor här men det blir högre till advent:). Nu tar jag en paus och antar Bokpotatens utmaning. Hon har valt en jätte mysig tema, fika. Jag hittade tyvärr bara 2 bokomslag så jag tog med den senaste tillskott till köket, en bröllopspresent. 
 
 
 
 
6 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg