lilla bruket

Jag älskar den stilrena designen. Förut ville jag alltid ha färgglada och blommiga flaskor i badrummet, men nu är det slut med. Hela badrummet får fortsätta spraka av färgexplosioner men flaskorna ska vara svarta med enkla etiketter. Me like! Det är inte bara designen jag tycker om. Lotionen och tvålen är ekologiska och handtillverkade i varberg, det är en stor plus.
 
 
Min sötnos har hunnit använda lotionen och den luktar verkligen peppar. Något annat än fruktiga och blommiga dofter.
 
 
 
 
 
0 kommentarer Follow
publicerat i

Sol och 2 pass

Solen gassade på duktigt idag. Jag tog med mig en tjock handduk som jag vek ihop och min tjockaste vinterjacka och satte mig på handduken ute i solen med en tidning i en halv timma. Jag njöt så av solen och värmen i ansiktet. Det fanns inga bänkar att sitta på så jag fick sitta på trappan men det gjorde inget, bara jag fick vara i solen. 
 
 
Jag har gjort 2 träningspass av de 60 stycken jag ska göra fram till maj. Jag är inte nöjd men bättre än ingenting försöker jag intala mig.
 
 
 
 
 
2 kommentarer Follow
publicerat i

Bokcirkel

Nu har vi sparkat igång bokcirkeln 2013. Jag hade en super trevlig kväll med tjejerna, vi spårade dock ur flera gånger till andra samtalsämne men det var bara roligt. Jag skyller på att jag inte sett tjejerna på länge:). 
 
Nattens cirkus tycker jag var väldigt bra och spännande men rörigt. Författaren hoppar mellan olika årtal, fick bläddra tillbaka flera gånger för att se vilket år det förra kapitel handlade om. Beskrivningar var bra, man kunde se framför sig hur cirkusen såg ut med sina olika tält och vad som hände inne i tälten. Boken handlar om 2 magiker, Celia och Marco, som har tränats i flera år till att spela ett spel. Maikerna visste inte vem de skulle möta i spelet och i vilket spel. Det var det som var spännande tycker jag. 
 
 
Jag älskar omslaget. 
 
 
 
En kommentar Follow
publicerat i
Visa fler inlägg