Ta kontroll över bokhyllan

 
Fantastiska berättelser har skapat en rolig tävling som jag absolut inte får missa:). Tävlingen pågår mellan 1 feb till 28 feb. 
 
Jag började glatt samla på mig en hög böcker, staplade upp så fint och plockade fram kameran men en röst därbak malde på att det var en orealistiskt mål. Suckande fick jag lägga tillbaka 4 böcker och behålla 3. Jag har nämligen 2 låneböcker som jag måste lämna tillbaka i feb och jag vill helst läsa ut dom först;).
 
Luftslottet som sprängdes vågar jag nog lova att den blir utläst i feb;).  
  
 
 
3 kommentarer Follow
publicerat i
Taggar: tävling

Bokbloggsjerka- upprepningar

jerka11
 
Äntligen kan jag säga helg som alla andra:). Jag har inte varit sjukskriven nu i 2 veckor och går på arbetslivsintroduktion för teckenspråkiga. Det är en liten grupp men det var ändå lite läskigt första veckan, men denna veckan har gått bättre. Nu får jag hoppas att jag kommer framåt och slipper sjukskrivning. 
 
Nu är det Annikas bokbloggsjerka som gäller:). Såhär skriver hon- 

Ewa K skrev för en tid sedan ett inlägg om upprepningar. Vad tycker du, fungerar upprepningar eller ser du helst att de lyser med sin frånvaro?

Generellt så är jag emot upprepningar. Faktum är att jag inte kan komma på en enda gång då jag har tyckt att de har varit på sin plats. Jag blir snarare antingen less eller irriterad om jag måste läsa samma sak om och om igen.

Hmm...om det är samma ord som upprepas på en och samma sida då kan jag bli lite störd. Det var en ungdomsbok som jag läste nyligen som hade ett slangord som upprepades som var störande. 

Tillbakablickar kan vara bra för mig för jag blandar ofta ihop personer och händelser. På det viset slipper jag bläddra tillbaka och undrar vem tusan gjorde det och det. 

Jag kommer inte på några tråkiga upprepningar än men får nog några aha upplevelser när jag läst era svar:).

 

10 kommentarer Follow
publicerat i
Taggar: Bokbloggsjerka

En liten uppdatering

Jag läser både Alkemistens dotter och Flickan som leker med elden samtidigt just nu och det är inte så smart;). Jag har haft svårt att komma in i Alkemistens dotter, det är mycket jag inte förstår men det har börjat lossna nu efter 70 sidor. Flickan som lekte med elden är så spännande. 
 
 
 
2 låneböcker kvar och jag ser fram emot att läsa båda. Min tålamod prövas nu;). 
 
 
 
2 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg