En smakebit

Sköna söndag och dags för en smakebit ur en bok jag läser just nu.
Beautiful creatures, sid 220.
"Morgonljuset blev klarare och klarare tills jag inte kunde se något annat. Jag kände den välbekanta ilningen som förde mig hundrafemtio år tillbaka i tiden. sedan ett ryck. Jag öppnade ögonen. Men i stället för den leriga marken och lågorna på avstånd, såg jag bara skuggan under vattentornet och likbilen. Medaljongen hade inte visat oss någonting."
Beautiful Creatures D.1 - Mörka drömmar, livsfarlig kärlek (inbunden)
Visst låter det spännande:).
 
 
 
10 kommentarer Follow
publicerat i

Bokbloggjerka- bad guy/girl

Gud, vad är det för fråga tänkte jag. Fick kika in i några andra bokbloggar som svarat på frågan för att förstå bättre. Jag hoppas jag har förstått någorlunda rätt;). Annikas fråga i helgens bokbloggsjerka lyder så här- Vilken ”bad guy/girl” tycker du bäst om och varför?
Den första jag kom på var Eric Northman. Han är inte speciellt snäll men skulle göra allt för Sookie.
Död räkenskap (pocket)
Den andra bad guy jag kom på är Markus Järv. Han är en brutal krigare men blir mjuk tillsammans med Illiana. 
Betvingade (pocket)
Det som irriterar mig är att jag inte kom på någon bad girl. Det ska bli spännande att se om någon skriver om nån bad girl.
 
 
11 kommentarer Follow
publicerat i

Mer öppet

Vi har haft en mysig hemmakväll med en kompis och hennes son. Hon tipsade om biografier hon läst och jag har inte läst såna böcker på jätte länge får börja sätta upp några på listan;). Innan besöket var jag på biblioteket för att lämna tillbaka en bok och kom hem med fyra nya. Typiskt! Passade på att byta ut mitt gamla kort till Mer öppet bibliotekkort. Nu kan jag gå till biblioteket när jag vill mellan 6-21 varje dag även när den är obemannad, jätte bra:).
 
En kommentar Follow
publicerat i
Visa fler inlägg