75 sekunder

Idag testade jag mina löparkläder jag fick av sötnosen i julklapp ute i strålande sol. Jag fick dock trycka in mina valkar, men jag kände mig rätt så självsäker och snygg men den känslan gick över snabb. Fy..vad jag flåsade och hostade, kände mig lång ifrån sexig!

Jag lyckades springa som längst i en minut och 15 sekunder, inget att hurra över kanske men jag är lite stolt ändå.
3 kommentarer Follow
publicerat i

Rea

I 2 dagar har vi jagat rea varor och är väldig nöjda, men nu får vi leva på bröd och vatten;).

Vi passade på att fika med en av sötnosens närmaste vänner idag och skröt om våra fina och smarta köp om man vågar säga så. Det var första gången sen jag var ute och fikade sist, det var i juni om jag minns rätt. Idag har jag mått riktig bra och haft det roligt. Jag hade ingen ångest, hade lätt att möta folk, betala och beställa fika. Otroligt, det var längesen jag mådde så bra ute.En av de plagg vi köpte idag. Min sötnos tyckte jag såg så tuff ut att jag inte kunde låta bli att köpa den, bara 100 kronor.En kommentar Follow
publicerat i

Hårt arbete

Det ligger hårt arbete framför mig och konstig nog ser jag fram emot det. Det är så att jag har gått upp 3 kilo på bara denna månad och den är inte slut än! Sen jag började äta vörtbröd till frukost och julgodis på kvällarna segade kilona upp. Droppen som fick bägaren att rinna över var att jag var tvungen att köpa en tröja till jul i stl L, jag har aldrig haft stl L! Jag har inte kunnat ha mina jeans på mer än ett halv år trots jag köpte en i större storlek, så lyckades jag bli större så den nya jeansen fick jag lägga längs ner i byrån. I en av julklapparna låg det löparkläder i så det är bara att ge sig ut och röra på sig.

Så mina mål är att väga några kilo mindre och vara med på vårruset.

Min blogg fungerar som vanlig igen men det blir bildlösa inlägg ett tag till:(.
En kommentar Follow
publicerat i
Visa fler inlägg