Sista brevet från din älskade

 
London 1960. När Jennifer Sterling vaknar upp på sjukhus minns hon ingenting inte den tragiska bilolyckan som gjort att hon hamnat där, inte sin man, inte ens vem hon är. Hon känner sig som en främling i sitt eget liv. Tills hon råkar hitta ett passionerat brev, undertecknat B, som ber henne att lämna sin man.

Många år senare, 2003, hittar journalisten Ellie samma gåtfulla brev i arkivet på tidningen där hon arbetar. Hon blir besatt av historien bakom, och hoppas att den ska kunna återuppliva hennes haltande karriär. Om dessa två älskande fick ett lyckligt slut, kanske hon också kan bringa reda i sitt eget komplicerade kärleksliv? Ellies sökande kommer att skriva om historien och hjälpa henne att inse sanningen om sin egen, moderna romans.
 
En underbar bok som jag slukade. Jag kanske ska börja skriva brev men jag är inte lika duktig på att skriva som B:).
 
Men jag hade velat ha tydligare uppdelningar mellan 1960 och 2000.
 
 
2 kommentarer Follow
publicerat i
Taggar: bokrecension

Städning 2

 
 
Det gick inte så jätte bra med städningen i helgen. Jag var på en fest och sen var både jag och min Helen på en kalas för en blivande tonåring. Sen var det våran tur att ha kalas och massor med förberedelser så städningen fick bli i sista minuten. Jag hann iallafall svabba golvet i ett och halvt rum. Men kalaset blev riktigt lyckad trots stressen. Om ni undrar så var det min fru som vi firade i söndags:). 
 
En kommentar Follow
publicerat i

Städning

 
 
Vårstädning mitt i sommaren! Rev ut soffdynorna, flyttade på möbler och blommor, dammsög överallt, skakade filtar så att jag blev svettig och jag är inte klar än! Men katten Nova däremot är jätte glad att jag inte orkar mer. Det är kalas i helgen och jag brukar bli lite besatt av städningen. Så det blir nog inte så mycket läst i några dagar;). 
 
2 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg