Bokrea 2011

Igår hittade jag tre böcker som fick följa med mig hem. 2 av böckerna kostade bara 50 kronor st. Min sambo undrade om jag kunde köpa böcker enbart när det är rea, för det fanns böcker som jag redan har för halva priset. Jo..självklart, sa jag men oftast kan jag inte vänta på rea...host..Jag får läsa långsam så böckerna räcker länge. Om böcker inte var hårda och vassa skulle jag bada och frottera med böckerna men så jag får nöja mig med att klappa och lukta på böcker. Jag kan inte tänka mig ett liv utan böcker.


0 kommentarer Follow
publicerat i

Uggla

Nu har jag också hakat på uggle-trenden. Jag har velat ha i ett tag, men glömde av det tills idag när vi såg den här på Lindex och det var rea på det. Inte så dumt va?! Synd att det inte fanns uggle-örhängen. Har ni kanske sett några såna?Jag skulle köpa böcker på bokrean men det blev det här istället. Jag hittade några böcker men det var inga som jag hade hoppas på så jag får leta vidare imorgon.2 kommentarer Follow
publicerat i

25 eller är det 24?

Min dag började inte så roligt. Jag hade tvätt kl 11 på morgonen och fick skynda mig en aning för jag tog en lång sovmorgon. Jag snubblade till tvättstugan med en full stor IKEA påse och en påse med tvättmedel. Dubbelkollade om det var rätt tid och dag för nu för tiden blandar jag ihop dagar och tider mer än förut. Allt stämde så jag stoppade i en tvätt och tryckte på on knappen. Något kände inte bra så jag kollade igen och det tog flera sekunder innan polletten trillade ner. Det är fredag den 25 februari idag och min jäkla lås satt på den 24 februari, alltså igår. Jag fick panik, ville verkligen inte träffa den som ska tvätta, det klarar jag inte av, så jag tryckte på snabbknappen och luckan gick upp. Tack gud....slängde ner tvätten i påsen igen och nästan sprang ut och mötte ingen på vägen..tack.

Sen blev jag ledsen, det var konstigt, men jag blev väldig ledsen och började städa hela lägenheten istället.

Men min dag ljusnande när sötnosen kom hem, det gör det alltid:). Nu sover både hon och katten så jag sitter själv med en stor glas vin:).Det är en gammal bild. Glaset jag har nu är större;).


3 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg