Valborg idag??

Jag hade glömt bort att det är valborg. Jag kollade datum på mobilen och fattade ingenting! Det är den 30:e idag! Jaja..en ny månad imorgon men det betyder att jag och min Helen har varit tillsammans i 3 år och 6 månader:). Det ska vi fira med att renovera vardagsrummet..hmm...få se om vi kan göra något mysigt emellanåt.

Ikväll ska vi ut och äta med några till eller många till. Jag vet inte hur många vi kommer att bli ikväll. Jag försöker inte bli nervös och få ångestattacker. Andas in och andas ut.Trevlig valborg. Kramar
0 kommentarer Follow
publicerat i

Apelsinhud

En stund efter det förra inlägget gav jag upp att försöka fixa soffan. Jag gick in till duschen istället, skrubbade mig ordentlig så att blodcirkulationen satte fart. Speciellt över rumpan som är full med celluliter.suck. Efteråt smorde jag in mig med riktig fet kräm som jag ångrade.skratt. Jag var kladdig länge!

Det hudläkare kallar för celluliter är inflammation i hudens bind- och fettväv som orsakas av bakterier. http://www.sund.nu/docs/artikel.asp?tem=1&art=364


                   


Usch...inflammation??!

Det är rena djungel med tips därute på nätet så ni får gärna hjälpa mig med lite tips:).
En kommentar Follow
publicerat i

Mer kuddar? Rosa?

Jag börjar bli tokig så här kommer en lång inlägg. Hoppas ni vill hjälpa mig. Jag försöker göra vår soffa fin med kuddar och plädar men får inte riktig till det. Det ser tokigt eller tråkigt ut. Jag vill ha fler kuddar men det blir kanske bara värre. Ni ska få se tre desperata försök.

              

              

              

Jag älskar den gröna kudden som vi köpte från ikea och vill att den ska lysa upp rummet men de andra kuddarna verkar dämpa det. Jag vill ha något rosa och hittade en fin pläd på Åhlens och ytterligare en grön kudde från indiska. Vad göra???? Jag är inte bra på att matcha färger och inreda. Det kan bli färgkaos om inte min Helen stoppar mig då och då;).
Rose cushion
         
En kommentar Follow
publicerat i
Visa fler inlägg