Min dag blev lite bättre

Min dag blev inte så dålig som jag trodde det skulle bli. Jag fick äntligen kontakt med en studievägledare på en skola där jag har sökt till några kurser. Jag har inte fullbordat mitt gymnasiebetyg och vill gärna läsa de ämnen som saknas. Sista dan att ansöka var förra veckan men de svarade aldrig så det kanske är därför de låter mig skicka in betyg så de kan döma om jag kan läsa nån kurs. Det vore jäkligt tråkigt om de dröjde med att svara för jag är döv....jag mailade redan i december och fick svar, efter några mail till, idag. Jag hoppas jag inte missar vårterminen.

Hela dan har gått till att maila och ordna papper som var en enda röra, hittade ju ingenting! Imorgon blir nog en roligare dag..hoppas jag iaf:).En kommentar Follow
publicerat i

ångestfull morgon

Det har varit en ångestfull morgon! Jag låg och vred i sängen och förbaskat ont gjorde det i magen! Jag gav upp och satte mig vid dator och gjorde många av mina ärende som jag behövde göra. Jag är inte färdig än.suck. Jag förstår inte varför jag skjuter på allt, alltid när jag ska ta tag i något så känns det bara jätte jobbigt att jag släpper allt. Det är skönt att blunda för stunden men det blir värre när alla måsten hopar ihop sig till en meters hög hög. Nu sitter jag och undrar om jag kan slappna av en stund nu. Det blir nog en skit dag!

0 kommentarer Follow
publicerat i

Kalender

Jag gjorde om min omslag till kalender. Jag letade ideer i min fina Magnolia tidning men jag hade inga rena och neutrala färger så det var svårt att matcha färger. Ännu en sak till har jag lärt mig, jag behöver neutrala färger utan mönster också. Men efter en stund funderade och många om så ser min kalender ganska fin ut ändå. Snart är det alla hjärtans dag så jag ville ha det som tema.Jag behöver också lite spets och liknade som jag hade velat ha runt hjärtan. det hade nog varit pricken över i:et.


0 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg