Växthus

Min mor hittade min lilla växthus av plast, precis vad jag behövde till mina grönsaker. Jag hade helt glömt bort att jag hade det lilla växthuset. Satt på balkongen igår i solen och sådde för glatta livet. Fröpåsarna har jag tejpat fast, smart va?!:). Min sötnos föreslog det när hon såg hur sakta och försiktig jag bar på huset för att påsarna inte skulle flyga av.

    

Jag har redan lyft på taket flera gånger och tittat efter små gröna spiror;).


2 kommentarer Follow
publicerat i

Fröer

Jag och min sötnos var länge på plantagen igår. Det fanns galet mycket fint som vi ville fylla balkongen med! Men vi var starka och köpte bara en säck jord och 5 fröpåsar..puh. Vi kommer att åka dit snart igen, ingen tvivel om saken;).

    

    

Nu börjar det roliga:). Övervintrade blommor och smutsiga krukor har jag kånkat på upp från källaren. Jag kommer att titta efter gröna skott och glo ner i frösådda krukor tills jag skelar.
3 kommentarer Follow
publicerat i

Bokrea

Två böcker fick följa med mig hem igår kväll. Utrensning" har jag länge velat läsa och "främlingen i huset" är en spökhistoria. Det är omöjligt för mig att motstå en bra spökhistoria.  

Det fanns fler jag ville köpa men jag väntar till det är rea på rea, det lärde jag mig förra året;). Men jag hade förväntat mig fler olika böcker, de måste har mer i lager som de vill tömma eller?


En kommentar Follow
publicerat i
Visa fler inlägg