Sommarläsning 4

Fjärde boken i Mias sommar tävling är utläst.

Ebbas bok var den sista i trilogin, och jag tycker nog bäst om den pga karaktären Ebba som jag tog till hjärtat. Hennes tankar, förtvivlan och känslor bokstavlingen strålade ut ur boken mot mig. Namnen i boken var lite svåra att hålla reda på- "Sten i kleva" och "Sten Pavelson" är jag ganska säker på att det är en och samma person. Men trots det var den intressant och spännande att läsa. Slutet kunde gärna ha fortsatt i femtio sidor till, tycker att den slutade lite för abrupt.

2 kommentarer Follow
publicerat i

Sommarläsning 3

Tredje principen är en dystopi och är en av mina favoritgenre. Så jag trodde jag skulle sluka den men det blev istället en långsamt läsning för den är ganska svårt att förstå i början och så ord och meningar jag inte läst tidigare. Jag hade velat ha en ordlista och karta. Men slutet av boken var spännande och gick snabbt att läsa. Jag ser fram emot fortsättningen.

Blogg.se nya app fungerar inte så jätte bra nu, lyckas inte ladda upp nya bilder på boken Tredje principen. Lite trist för omslaget är fint tycker jag.

0 kommentarer Follow
publicerat i

Något nytt?

Jag läser nu Tredje principen av Anna Jakobsson och några meningar i den är lite konstiga. T ex den här, det är första gången jag läser en sådan mening som lyder såhär "Hon suckar och knäcker nacken åt sidan". Jag trodde först det var en fel översättning men författaren är svenska så jag undrar om det är något nytt? Knäcker nacken på sig själv låter inte så bra😉. 

3 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg