All helgons dag

Idag var jag hos mina föräldrar. Vi gick till kyrkogården och tände på mina farföräldrars grav. Det var många tända ljus på kyrkogården, det var väldig fin.Jag berättade för min mamma att våra halloween saker är borta, så jag och Helen fick den här av min mamma på en villkor att aldrig tända den;). Jag tycker den är så söt. Den är några år gammal.Sist men inte minst måste jag visa bilder på söta Madicken.

 

Det var lite om min dag idag:). Nu ska jag titta på skräckfilm och somna i soffan;).

0 kommentarer Follow
publicerat i

Flashforward

Det var fortfarande väldig kallt här hemma så jag tände massor med ljus. Det blev jätte mysigt. Soppan blev lyckad och så tog vi en rosa drink var. Nu kollar jag på den nya serien "Flashforward". Hela mänskligheten förlorade medvetande i över 2 minuter. De såg framtiden när de förlorade medvetande. Det verkar vara en spännande serie. Jag borde inte titta på ännu en till serie men jag tycker om lite konstiga serie.God natt
0 kommentarer Follow
publicerat i

Nya Frölunda

Vi tittade in på den nya Frölunda torg och den liknar Allum tycker vi. Det var öppet och trendig. Det finns sushi, cafe m.m. som jag och Helen vill testa någongång. Nu börjar Frölunda torg bli attraktiv om man kan säga så. Man har rustat upp tunnel där spårvagnar går och torget också. Nu funderar man ju på att stanna där vi bor! Så nära Frölunda torg. Jag hittar inga bilder på den nya Frölunda torg som jag vågar kopiera, så jag låter det vara. Vi köpte kort till Fars dag som är nästa vecka. Jag köpte också lite pyssel. Det ska bli roligt. Sen har vi handlat gott till middag, vi ska göra soppa med skaldjur och svamp i. Sen har vi också köpt gravljus som vi ska tända imorgon, det är alla helgons dag och alla själars dag. 

                        

0 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg