Runt och runt

Jag har en till projekt som jag har pysslat med ganska länge. Jag fick iden från den söta boken till en pall vi har vars färg jag har tröttnat på. Det är gamla lakan som jag har rivit i 1 cm breda remsor och virkar runt och runt. Det är återanvändning som gäller nu;). 
 
 
 
När jag tittar på gamla repriser på tv på kvällarna så kämpar jag med överdraget! Jag har en tendens att virka hårt att det är svårt att få igenom virknålen i hålen men ikväll lugnade jag mig och virkade mjukt! Jag stickar också hårt.suck! 
 
 
 
7 kommentarer Follow
publicerat i
Taggar: virkning

diktarfursten

Nu har jag läst ut den sista boken av Kathleen McGowan och sörjde att det var slut på den underbara trilogin men upptäckte att författaren planerar skriva fler böcker. Jag jublade, ser verkligen fram emot fler böcker om Maria Magdalenas ättelinje. 
 
 
Den första boken skrev hon om Maria Magdalena, den andra om Matilda av Canossa och den tredje om släkten Medici. Den fjärde ska vara om Anne Boleyn om jag har förstått rätt. Spännande:). Jag älskar att författaren kan väva ihop konst, kärlek,  historia, nutid och de många olika personer i en bok och dessutom ha en röd tråd hela vägen. Lovely.
 
 
 
0 kommentarer Follow
publicerat i

små skillnader

Terapeuten ger mig mycket material att läsa men jag klagar inte, har redan varit med om många aha upplevelser och förstår mig själv mycket bättre. För ett tag sen ville inte jag läsa eller ta itu med mig själv men nu vill jag veta allt och få fler verktyg hur jag ska hantera min ångest, oro och fobin. Jag märker små skillnader med mig själv jämfört med bara för ett par månader sen:).  
 
 
Nu letar jag efter föreläsningar om ångest och fobier men hittar inga i Göteborg eller i närheten. Vet ni något får ni gärna berätta.
 
 
 
2 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg