Det blev inte som det skulle idag

Det blev inte som jag hade tänkt idag. Jag skulle läsa massor men fick istället gå till mataffären och fixa lite här hemma. Men jag smet in i biblioteket innan mataffären och lånade 2 böcker som inte finns på listan. Skuggbiblioteket måste jag bara låna för det står bibliotek i titeln och Röd måne har jag varit lite sugen på ganska länge så idag slog jag till. 
 
Nu ska jag blunda för röran i köket efter middagen och läsa i Norrsken. 
 
 
0 kommentarer Follow
publicerat i

Söndagens smakebit- Norrsken

 
Den här helgen är en perfekt hemmahelg. Igår regnade det så mycket att dagen ägnades åt pussel och mycket choklad. Idag är vädret en aning bättre men jag kommer vara inomhus och läsa massor, måste ta igen förlorad lästid;). Men först ett stycke ur Norrsken som jag började med i går kväll, jag är på sida 28. 
 
 
 
 
11 kommentarer Follow
publicerat i
Taggar: En smakebit på söndag

Zack

Nu börjar jag bli orolig för Annika som leder bokbloggsjerka, ser att många andra oroar sig också. Vi får alltihopa hålla tummarna att hon är ok. 
 
Jag har läst ut ytterligare en bok innan månadens slut. Zack. 
 
 
FYRA ASIATISKA KVINNOR hittas brutalt avrättade i en lägenhet. En femte dumpas svårt stympad utanför Södersjukhuset. Att döma av hennes sargade kropp har hon blivit attackerad av hundar.

Tjugosjuårige Zack har gjort kometkarriär inom Stockholms-polisen. På dagarna är han en driven kriminalinspektör vid Särskilda enheten. På nätterna flyr han verkligheten med droger på klubbar. Han vet att det inte kommer att hålla, men de blodiga minnena från hans barndom driver honom mot avgrunden.

Jagad av polisens internutredare försöker Zack tillsammans med kollegan Deniz att lösa den värsta mordvågen i Sveriges moderna historia. Handlar det om kvinnohat, rasism eller människohandel? Det enda som är säkert är att fler kvinnor kommer att dö om de inte hittar mördaren.
 
Jag vet inte riktig vad jag ska tycka om boken, tog flera pauser för den skrämde mig. 
 
Jag är irriterad över att Zack håller på med droger att han störde mig jätte mycket och vill att Deniz ska lyftas fram mer. Det finns en polis som är blind som jag tycker är spännande att följa, har inte tiddigare läst om en blind polis som fortfarande jobbar. 
 
Boken slutar som jag vill, det kändes bra att ha läst hela boken trots den var läskigt. Jag är nyfiken på Zacks minnen att jag måste läsa andra boken också. 
 
En kommentar Follow
publicerat i
Taggar: bokrecension
Visa fler inlägg