Meditation

Det blir inte så många inlägg när det är sommar har man märkt, men man har alltid tid att fotografera:). Visst är hon så söt, hon låg länge så innan hon sparkade bort täcket.Imorgon åker vi och tältar igen så det blir ännu färre inlägg. Jag känner mig stressad och uppskruvad trots vi har packat mer än hälften som ligger nu i bilen! Borde lära mig att meditera känner jag, andas ut och in och ut och in.


4 kommentarer Follow
publicerat i

Steget efter

"Steget efter" är lika spännande, kanske lite mer otäckt, som förra boken jag läste "Den femte kvinnan".  Boken påminde mig om att poliser är sårbara och har inte mycket makt.

Midsommarafton 1996. Tre ungdomar stämmer möte i en undanskymd glänta på Österlen. De byter om för att i sommarnatten utföra sina hemliga rollspel. Men bakom ett träd väntar någon som ger deras fest ett makabert slut.
På polishuset i Ystad råder sommarstiltje. Kurt Wallander kämpar med sina föresatser om ett hälsosamt liv. Plötsligt hittas en polisman död. Det blir tydligt hur lite de alla vet om vad som pågår omkring dem. En okänd mördare går lös. Deras enda ledtråd är ett foto på några ungdomar i historiska kläder och peruker. Aldrig tidigare har Wallander tvingats gräva i en arbetskamrats innersta hemligheter. Det han finner är något han aldrig kunnat föreställa sig.

Texten är kopierad.2 kommentarer Follow
publicerat i

Lapa sol

Jag och sötnosen har lapat sol i 2 dagar nu, precis vad vi behövde. Men solbrännan hade jag gärna sluppit! Jag skäms ganska mycket för jag är annars noga med skyddskrämer för jag bränner mig så lätt, hela min rygg är röd nu men vi hade som tur var kylbalsam hemma.Vi solade vid vimmersjön i går men jag hoppade aldrig i vatten. Jag kanske har blivit en badkruka på äldre dar? Brukar annars ta första doppet i maj!


0 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg