Ströva och drömma

Jag älskar att ströva runt och ta kort i mina föräldrars trädgård och drömma om en egen trädgård. Gud...jag låter som en tant..skratt. Men vänta..det är jag ju redan;).Har ni sett en sån fin vit akleja? Jag har bara sett det hemma hos mor och far. De är så rädda om den för de har bara en planta. Planen är att samla in frö och så fler till hösten:).


En kommentar Follow
publicerat i

Speglar sig

Jag blev så förtjust när jag såg hur det speglade sig i mina solglasögon att jag tryckte av några bilder:). Det blev så fint tillsammans med gräset. Jag kunde liksom se bilden i huvudet på mig, det är första gången tror jag. Undrar om det är så för de som har fotografering som hobby eller yrke?!

Jag blir nog ingen fotograf för jag får fortfarande inte till vinklarna;).

Nu har jag ducshat av mig solkräm och gräsdoften, snart ska jag iväg och grilla:). Det har vattnas i munnen på mig nu i timmar;).4 kommentarer Follow
publicerat i

Pasta

Jag hade inte ätit pasta på flera veckor och bara för jag är ensam ikväll så lagade jag pasta och köttfärssås! Det var så gott! Pastan var godare än köttfärssåsen! Bara idag, bara idag, tjatade jag på mig själv. Sen jag slutade med pasta har jag mått mycket bättre så jag kommer nog inte att börja äta pasta igen.Jag tog kort innan jag strödde massor med aromat och ketchup och rörde ihop allt. Det såg inte lika fint ut efteråt;).

Men visst är pasta himmelsk gott?!


En kommentar Follow
publicerat i
Visa fler inlägg