Bikini dag

Min första bikini dag i år:). Jag låg ute på gräsmattan och solade i bikini, härlig. Solade inte så länge för jag har så lätt att bränna mig.suck.

Ikväll missar vi majbrasan, vi råkade dubbelboka oss. Vi ska på en födelsedagsfest ikväll, ska bli kul att träffa lite folk:).


Ha en trevlig valborg. Kram.
En kommentar Follow
publicerat i

Vad händer egentligen?

Plastikkirurgen Carolyn Chang och patienten Leslie Iorillo.Plastikkirurgen Carolyn Chang och patienten Leslie Iorillo.  

De plastikopererar sig - för att få jobb. Utseendet kan ha betydelse när du söker jobb. Enligt en ny undersökning i USA säger sig 13 procent av kvinnorna vara beredda att genomgå plastik­kirurgi för att få bättre chans att få jobb.

I Sverige går utvecklingen åt samma håll, de estetiska injektionerna har ökat dramatiskt.
- I lågkonjunktur tenderar vi att satsa på oss själva, säger Sabina Gehrmann, vd på Akademikliniken Öresund där efterfrågan på in­jektioner mer än fördubblats.
Dr Carolyn Chang som är plastikkirurg i San Francisco, USA, har märkt att många arbetslösa söker sig till hennes klinik.
- De ser en operation som en investering för framtiden, säger Carolyn Chang.
I Sverige är den vanligaste anledningen till injektioner och plastikoperationer att öka sin självkänsla.  
- Undersökningar visar att första intrycket har be­tydelse och nu när konkurrensen är stenhård på arbetsmarknaden kan det vara skönt med en bättre självkänsla, utseendet kan hjälpa till med det, säger Sabina Gehrmann.
Bengt Arwidsson är rekryteringskonsult på PAF Rekrytering och han tror att plastikoperationer kan stjälpa i stället för att hjälpa på en anställningsintervju.
- Att ta till plastikoperationer kanske går hem i USA men här i Sverige handlar det mycket om akademisk utbildning och en operation kan i stället bli en belastning, säger han och råder arbetssökande att vara sig själva.
Artikeln är från dagens metro.

"Vart är vi på väg?" var min första tanke.  Det räcker väl med att man ser städad ut och passar för det jobb man söker till. Jag minns en äldre man sökte jobb som säljare, men de avslog hans ansökan för han är gammal. Man ska se ung och snyggt ut. Gud!! Det är väl inte bara unga kvinnor och män som köper, vad det nu var de sålde. Det var väldigt orättvist. Men tydligen är det så samhället ser ut nu. Hoppas det ändrar sig snart för man orkar inte tänka på hur man ser ut hela tiden!
0 kommentarer Follow
publicerat i

Lite kort om vad som har hänt

Jag har inte bloggtorka, tvärtom! Men har inte orkat skriva någonting, är så sabla trött, sover för lite och jobbar olika tider. Jag måste bara vänja mig vid det. Jag har ganska mycket att berätta men orkar inte ta fram kameran  men det överlever ni nog;).

Lördag: En av Helens vänner kom och sov över. Jag jobbade kväll då.

Söndag: Ledig:). Vi tre och Helens gudson åkte in till stan, vi fikade innan de tog tåget hem. Jag och Helen stannade kvar i stan och handlade kläder:).

Måndag: Jag klev upp fyra den morgonen.urk!! Jobbade övertid oxå.

Tisdag: Nova (katten) åkte in på djursjukhuset för att kastreras. Vi hämtade henne eftermiddag. Det gjorde ont i hjärtat när man såg hennes ärr på magen och kragen runt halsen. Hon hade svårt med kragen igår, gick in i saker hela tiden.

Idag: Klev upp fyra på morgonen idag också!! Gäsp! Men jobbade bara några timmar och var hemma igen tolv. Jag satt en stund ute på balkongen men orkade verkligen inte så jag gick in och somnade i soffan tills Helen kom hem och gav mig en puss på pannan:). Idag är Nova van vid kragen.puh:). 

Det räcker så här så länge. Jag återkommer med bilder på Nova. Hon är så söt med kragen på sig.
0 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg