Hemma igen

 
Nu har min Helen varit hemma i några dagar, så himla skönt. Hennes älskade listor ligger här och där och jag blir lycklig bara jag ser listorna. 
 
Hon landade välbehållen i Landvetter medan hennes resväska blev kvar i Amsterdam där hon bytte plan. Det har aldrig hänt tidigare men hon kom ut genom dörrarna med en stor leende när hon såg mig och hennes föräldrar trots det. Jag grät en skvätt, så typiskt mig. Väskan blev hemkörd av Bring nästa dag och jag fick mina presenter😚.
 
 Nu kämpar vi med renoveringplaner av köket och jag blir bara så trött på det. Jag önskade man kunde trolla! 
 
0 kommentarer Follow
publicerat i Allmänt

Inga vänner

 
 
Jag har funderat länge på om jag skulle skriva det här inlägget. Det är därför det har varit lite tomt här. 
 
Det var något jag insåg denna veckan och det var att jag har inga vänner. När jag pratade om det med min fru på videosamtal så sprutade tårarna. Jag har varit dåligt på att vårda om mina få vänner jag hade. Mina tvång och ångeat förstör mycket för mig men problemet är att jag tillåter det. 
 
Under hela Helens resa har jag inte träffat någon förutom familjen. Jag tyckte i början att det inte var så farligt men nu har det gått över tre veckor utan socialt umgänge utanför familjen och jag märker att det tär lite på mig. 
 
Ingen människa är skapt för att vara ensam. Det måste jag försöka ändra på. 
 
Kram från en trött Linda
 
0 kommentarer Follow
publicerat i Psykisk ohälsa

Handlat vettigt

 
Pixabay
 
Idag har jag äntligen handlat mat vettigt. Jag handlar annars alltid med min fru och hon har alltid inköpslistor. Sen hon åkte till Amerika har jag ju såklart fått handla mat själv. 
 
Innan den här vettiga handlardagen har jag stått med en enorm rynka mellan ögonen och velat mellan flera varor, gått i samma gångar om och om igen, usch. Jag trodde det skulle bli lekande lätt men där misstog jag mig. 
 
Men i några dagar har det ploppat upp lite maträtter jag var sugen på och igår lyckades jag handla till 2 hela rätter. 
 
Jag har nämligen alltid himlat med ögonen åt Helens inköpslistor och matplaneringar. Men vet ni vad, jag saknar hennes jäkla listor🙈. 
 
 
 
 
 
2 kommentarer Follow
publicerat i Allmänt
Visa fler inlägg