Bokbloggsjerka- fyndat eller inte

jerka11
 
Idag är det dags för Annikas bokbloggsjerka och fredagsmys med godis:). Eller nej! Jag har börjat räkna kalorier och det betyder inget godis. Suck, skjut mig! 
 
Har du gjort några fynd på bokrean i år? Om ja, vilken bok är du särskilt sugen på att läsa? Om nej, vad fällde avgörandet för att du bestämde dig för att avstå?

Ni som har läst det förra inlägget vet hur det ligger till för mig:(. Jag skulle fynda igår men det var så mycket folk på akademibokhandeln i Nordstan att socialfobin sparkade mig på smalbenet och jag flydde därifrån. Funderar nu benhårt på att beställa på nätet! Har sett så många nöjda bloggare som beställt på nätet. Isåfall blir Sandmannen den första jag beställer! 

Sandmannen (pocket)

Jag vill påminna er om att rösta på min blogg Nakit på Besökstoppen- rösta på nästa veckans blogg som är längre ner på sidan:). 

  

12 kommentarer Follow
publicerat i
Taggar: Bokbloggsjerka

Flydde hals över huvud

Jag kom hem tomhänt idag. Fixade inte akademibokhandelns myller av folk som roffade åt sig böcker, gick runt med kundkorgar, läste baksidorna, långa köer till kassorna osv. Jag flydde hals över huvud men här är 2 böcker som jag tittade, funderar på om de är värda att köpa. Nästa gång jag besöker bokhandeln ska jag fixa det.  
Fallvatten (pocket) Sandmannen (pocket) 
 
Nu till något annat som gjorde mig lite glad. Det finns en liten sak jag vill ni gör för mig- gå in på Besökstoppen och rösta på min blogg Nakit. Jag blir superglad om ni gör det:). 
2 kommentarer Follow
publicerat i

Koncentrationsförmågan = noll

Jag börjar bli tokig! Byter bok lika ofta som jag byter underkläder! Koncentrationsförmågan är lika med noll och hoppas hela tiden på bättre när jag byter bok och det fungerar tyvärr sådär. Önska mig lycka till men Barnbruden.
 
 
0 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg