Pass och ID

Mitt pass och ID- kort har varit ogiltiga i ett par år, pinsamt! Men förra veckan bet jag ihop och gjorde nya. Jag hämtade ut dom igår och log från örat till örat. Det är kanske lite löjligt men nu känner jag mig som en hel människa med giltiga ID- handlingar. Nu kan jag hala fram ID och bevisa vem är jag utan att skämmas.
 
     
 
Förhoppningsvis blir det en resa snart med mitt nya pass:).
 
 
 
 
 
3 kommentarer Follow
publicerat i

Reservera böcker

De flesta böcker jag vill låna är redan utlånade och kommer åter augusti och september! Man kan reservera böcker på biblioteket jag brukar gå till och det ska jag absolut börja med. Det är alltid någon/några som hinner låna böckerna jag vill läsa.suck. 
 
 
Jag hade svårt att bestämma mig vilken bok jag ska börja med, så är det alltid när jag kommer hem med nya böcker. Jag började med Kate Atkinsons men ångrade mig efter 50 sidor och plockade upp Dan Browns bok istället. Jag gör så ofta. Ni också?
 
 
 
3 kommentarer Follow
publicerat i
Taggar: böcker

Healing

Något spännande har dykt upp, något som inte jag har tänkt på. En av Helens vänner har berättat om Reiki, jag läste lite på nätet och det är en healing form. Vännen tycker jag ska testa och jag är lockad att göra det. Det vore skönt att få en inre lugn.
2 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg