Biblioteksböcker

Böcker jag samlat på mig under de senaste två besöken på biblioteket. Jag höll mig inte till listan så det är inte säkert att jag läser alla dom böckerna. Det är så lätt att bara plocka på sig böcker som ser intressanta ut. Cirkeltecknaren av Fred Vargas har jag inte planerat att läsa men omslaget såg så mörkt och spännande ut att jag bara måste ge den en chans. 
 
 
En kommentar Follow
publicerat i
Taggar: biblioteksböcker

Dumma mej

Vad har jag gett mig in på?! Tapetrivning istället för bokläsning! Soffan är täckt med lakan, läsfåtöljen och sängen är belamrat med saker från vardagsrummet så det är kört med bokläsning just nu. Men jag hann börja på en ny bok idag innan jag fick den fina ide att riva tapeten (dumma mej) och boken heter Främlingsleguanen. Någon som läst den?   
 
 
2 kommentarer Follow
publicerat i

Söndagens smakbit- De odödligas hunger

Härliga söndag bjuder på en trasig dator:(. Min fina rosa lilla pc har gått i graven så jag lånar min frus mac som jag inte är bekant med men jag gör min bästa. Innan jag gråter vidare ska jag dela av med mig ett stycke ur boken jag läser nu. Bakom den här trevliga utmaningen är den norska bloggare Mari och hon har bara en enda regel- spoilers undanbedes.
 
Jag läser just nu De odödligas hunger som är nummer två i trilogin Edens blod och är på sida 106. Jag tror den är lika spännande som den första som jag sträckläste.
 
 
 
 
12 kommentarer Follow
publicerat i
Taggar: En smakebit på söndag
Visa fler inlägg