Blåsippor

Ljuvliga blåsippor hemma hos mor och far.
 
    

    

Blåsipporna har funnits där i många år under en vinbärbuske. Man blir en aning svag i knäna varje gång man ser dess blå färg. Jag önskar jag hade bättre kamera och kunskap i att fotografera, sipporna är så mycket finare i verkligheten.  


2 kommentarer Follow
publicerat i

Sista möte

Idag var sista utredningsmötet med psykologen innan hela teamet ska träffas och diskutera vad de ska göra med mig. Psykologen kommer att rekommendera att jag ska bli antagen som patient och behandlingen ska vara KBT (kognitiv beteendeterapi). Yes!!! Jag har längtat efter den behandligen, många har blivit bättre av KBT. Jag tror absolut att jag kommer att bli bättre av att hantera många jobbiga situationer med KBT. Ser verkligen fram emot det:).

Ps: Jag har sett ljuvliga vitsippor och blåsippor.
4 kommentarer Follow
publicerat i

Adidas

Mina nya löparskor, det sved ordentligt i plånboken! Jag har jätte svårt för att be om hjälp i affärer men den här gången bet jag ihop och bad om penna och papper. Jag fick jättebra service, utan den hjälpen hade jag absolut gått hem med fel skor! Pronation, neutrala, stabila, storlek, löpning, walking, underlag osv osv...jag blev förvirrad. Det visade sig att jag ska ha neutrala och stabila löparskor, så det blev 3 skor att välja mellan. Den första hade inte min storlek, den sista var svindyrt så det var lätt att välja;).

      

Ska ni köpa sport skor, be om hjälp. Det har jag lärt mig!
2 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg