Återfall

Att bli sjuk är ingen bra ide för oss som har depression, ångest osv. Jag får lätt återfall, om man kan säga så. Jag börjar med att fundera och överanalysera om vad andra på jobbet säger och får värsta ångestattacker och mår riktigt dåligt. Jag tjatar så på min sambo..suck. Hon är otroligt tålmodig:). Men jag blir så irriterad på mig själv, man ska ju inte analysera allt och man får bli sjuk ibland, det är ju mänskligt! Men det fattar inte mitt psyke. Jaja..det är bara att vänta ut stormen och hoppas på det bästa. Vad mer kan jag göra??
2 kommentarer Follow
publicerat i

Påven Johanna

Jag, Helen och min mor var hos min syster i tisdags och gissa vad som gjorde mig extra glad;). Jo, hennes böcker;). Jag valde att läsa Påven Johanna först, jag har läst den för några år sen. Den är så bra, en av de bästa böcker jag läst! Jag har längtat så att låna den igen men så fort jag träffade min syster så glömde jag av det;).  

              

Jag har aldrig varit bra på att beskriva en bok så jag lånar texten från Adlibris.

Den intelligenta och orädda unga Johanna trotsar det medeltida samhället och lär sig läsa och skriva. När hennes bror faller offer under vikingarnas framfart byter hon identitet och klär sig i broderns kläder. Som Johannes Anglicus beger sig Johanna till klostret Fulda, där brodern skulle ha fortsatt sina präststudier. Här förkovrar hon sig framför allt inom läkekonsten. Slutligen beger hon sig till Rom, staden hon länge drömt om. Där får hon tjänst som läkare och når en inflytelserik position som rådgivare i Vatikanen. Hon återser också sin älskade, riddaren Gerold. Kärlek, rävspel och halsbrytande äventyr - författaren kastar ljus över den fascinerande medeltiden på ett mycket underhållande sätt. http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9176436659
2 kommentarer Follow
publicerat i

Sömn

Jag lyckades sova i förmiddags och söta Nova gjorde mig sällskap:). Helen tog bilden utan att jag märkte något. Visst är vi söta:).


              

2 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg