Ett par bra dagar

Jag har haft ett par ganska bra dagar. Jag är fortfarande sällan ute så de tillfällen uppskattar jag mycket. I går var jag och min sötnos ute på stan och tittade på julskyltningen. Jag ska försöka ha det som motivation till att åka in till stan oftare.Jag tog ingen bild när vi var i stan så jag lånade en nånstans ifrån google.

Idag hade jag min kurator på besök. Jag är glad att de gör hembesök när man inte klarar av att åka någonstans. Jag har alltid haft svårt med besök, jag börjar panikstäda, klär upp mig till max och fixar sönder mitt hår osv osv. Idag stålsatte jag mig, hade sportbyxor, t- shirt och en kofta, diadem och småstädade lite bara. Det var ett stort framsteg för mig!


3 kommentarer Follow
publicerat i

Julfint

Vi har jobbat hårt för att få det julfint här hemma och jag tycker vi har lyckats bra:).Vår fina adventbricka som min sötnos gjorde.Jag tycker inte om glögg men den här var god. Det var lättvinsglögg smaksatt med chili och choklad.Jag och mor bakade mjukpepparkaka för första gången i helgen och det var gott. Jag småäter av den hela tiden!0 kommentarer Follow
publicerat i

Blomma och fodral

Jag har roat mig själv i timmar. Det var första gången jag virkade en blomma och en mobilfodral, blomman fick jag göra om ett par gånger. Men annars var den lätt att göra, det trodde inte jag först. Jag har så mycket garn kvar som inte räcker till stora projekt så jag letade efter små projekt inne på Drops, jag älskar den. Många bra handgjorda tips till julklapp tycker jag.Nästa projekt är ett par tofflor men..hrrmm...harkel... bör jag avsluta min halsduk stickning först kanske?
0 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg