Mors dag kort

Det var länge sen jag pysslade med papper att jag var rätt så klumpig och ringrostig. Men det var roligt trots trög fantasi. Jag mindes en tidning där de visade kort med virkade ramar att jag var tvungen att testa. Det blev ju ganska fint och jag hoppas kortet är fint nog som mors dag kort.

Jag kommer nog att i fortsättningen virka till fler kort, det blir ju charmigt på nåt sätt och det passar mig.

3 kommentarer Follow
publicerat i

Konstig dag

En konstig dag som slutade ganska bra iallafall. Jag hade gjort mig i ordning i timmar och var rätt så fin tycker jag, för att åka in till vasastan och träffa lite folk. Men jag lyckades inte trots jag verkligen ville, så jag tog på mig regnkappan över allt det fina och traskade runt i skogen i över en timma. Sen var det myspys för mor och far.

Det var så svårt att ta kort på de fina fåglarna och så blev jag lite rädd för de började skräna så fort jag kom nära för att ta kort.


En kommentar Follow
publicerat i

Lantligt fint

Idag har vi varit på IKEA och spenderat bort lite pengar på det vi länge velat och behövt ha. Speciellt huvudkudde till mig! Min gamla är platt och söndertvättat! Jag var orolig över att inte hitta en bra kudde för jag sover på magen och dunkuddar brukar vara bra men jag köper inte dun och fjäderkuddar nu. Gaah...jag hittade en och är överlycklig nu, den innehåller polyester mikrofiber. Mikrofiber ska vara en bra material.Randig tyg till 2 kuddar som jag ska sy till, 2 rosa bulliga kuddar som passar så bra in i vår grön/svarta vardagsrum, 12 stilrena glas som passar till allt, de blå vi hade har vi tröttnat på och gett bort och så köpte vi söta sängkläder. Vi har länge velat köpa vita med rosor på och blev jublande överlyckliga när vi hittade där på IKEA:).

5 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg