Söndagens smakebit- Sommaren utan regn

Äntligen har jag läst klart Drakarnas dans och kan börja med en ny bok! Idag är det Astridterese som är värd för Söndagens smakebit för Mari har nätproblem om jag har förstått rätt. Hoppas det löser sig snart men kul att Astridterese kunde ställa upp:). 
 
 
Bokens handling från Bokus- LONDON, JULI 1976. En värmebölja som verkar oändlig har svept in över staden. Det har inte regnat på månader när den pensionerade Robert Riordan säger till sin fru Gretta att han ska gå och köpa tidningen, men aldrig kommer tillbaka. Robert försvinner och de tre vuxna barnen måste återvända hem döttrarna Monica och Aoife som slutat tala med varandra och sonen Michael Francis som står på randen till skilsmässa var och en med egna idéer om faderns försvinnande. Inget av syskonen anar att deras mor tror sig ha en förklaring, som hon väljer att behålla för sig själv. 
 
Jag har precis börjat och är på sida 9.
 
 
 
9 kommentarer Follow
publicerat i
Taggar: En smakebit på söndag

Inte mycket kvar av Drakarnas dans

Nu är det inte så mycket kvar, ungefär 110 sidor. Det kommer att vara svårt att recensera den här boken! 
 
 
En kommentar Follow
publicerat i

Bokbloggsjerka- sommarens spännande böcker

Åh, Annikas bokbloggsjerkan är tillbaka. Det har inte varit sig lik utan jerkan på fredagar! Hennes första fråga efter sommaruppehållet är- Vad har du läst för spännande böcker i sommar? 
 
jerka11
 
Jag har inte läst så mycket spännande i sommar men desto lättare att välja;). 
 
Huset du älskade (pocket)  
 
Det är inte en spänningsroman men den var fantastiskt spännande för mig! En kvinna som kämpar för hennes döda mans älskade hus. 
 
Ull (e-bok)     
 
Jag älskar dystopier och den här var beroende framkallade. Människor som lever i gigantiska silo som är nergrävda i marken. 
 
Tiga är guld (e-bok)
 
En historiskt spännande deckare om New Yorks första poliskår, fattigdom och konflikter mellan invandrargrupper och slavar. Det är den andra boken om bröderna Wilde.
 
18 kommentarer Follow
publicerat i
Taggar: Bokbloggsjerka
Visa fler inlägg