Bokbloggsjerka- favoritformat

Då var det dags för fredagens bokbloggsjerka:). Annika frågar- Vilket är ditt favoritformat när det gäller böcker? (Observera att ni inte behöver begränsa er till bara till ETT). Det beror på vilken situation man är i tycker jag.
Inbundna och häftade böcker är ett måste i min bokhylla. Jag och min sambo tycker ryggarna är snyggare på såna böcker. Min bokhylla är en fröjd för ögat:).
De skandalösa (inbunden)
Pocket och storpocket tycker jag är så praktiskt. Jag har alltid en bok i väskan så pocket är jätte bra för det väger ingenting och lätt att hålla i när man åker buss, tåg, bil eller ligger i gräset.
Warm Bodies (Varma kroppar) (pocket)
E- bok har jag mycket svårt för. Det är nåt magiskt över att hålla i en bok men när det är mörkt så är det bra med E-bok. Jag och min sambo campar varje sommar och det är så bökigt att ha en lampa bredvid sig när man läser. 
Konsten att vara kvinna (e-bok)
Excess har jag aldrig provat men är sugen på det. Jag vill kunna ha en liten handväska och ingen bok får plats i en sån men en Excess får nog plats.
Jag är döv så ljudböcker går bort direkt;). Finns det fler format?
 
 
10 kommentarer Follow
publicerat i
Taggar: Bokbloggsjerka

Bränd

Så blir det när man sitter i solen helt uppslukad av en bok! Tog en sval dusch och smörjde på rejält med kylbalsam. Nu blir det nog inomhusaktiviteter när solen gassar på nu i ett par dagar.
Jag läser Kråkflickan och redan från början tycker jag att boken liknar Lars Keplers böcker eller är jag helt ute och cyklar?!
 
En kommentar Follow
publicerat i
Taggar: böcker

tre låneböcker

Känner mig så duktig idag! Jag lyckades begränsa mig till tre låneböcker!
 
Det har cirkulerat runt mycket om noveller på många bokbloggar och jag kände att jag borde också börja läsa noveller. Gick runt och runt i biblioteket men hittade ingen så jag var tvungen att fråga. Jag känner mig ofta dum när jag frågar efter hjälp! Bibliotekarien hittade Det där som nästan kväver dig som hon tyckte är jätte bra så den fick följa med mig hem. Den ser spännande ut och är min första som jag ska läsa sen jag var tonårig.
 
0 kommentarer Follow
publicerat i
Taggar: böcker
Visa fler inlägg