Små förändringar

Min vardag har verkligen förändrat! Jag läser, skriver och andas engelska och ekvationer! Jag ligger inte i soffan med täcktet över huvudet längre, har inte tid;). Men min depression är fortfarande lika tung som tidigare men jag kanske har blivit en aning starkare. Jag ger inte upp, är envis som en åsna, små spontana händelser krossar inte mig längre m.m. Det är bara små förändringar men jag vågar inte säga hej för tidig.
Jag var nämligen i stan igår, efter ett par möte med kuratorn och hjälpmedelscenter, och skruttade runt, stolt som en tupp, över min nya fina väska som jag köpte i Ullared. Jag kände mig så förbaskat fin med den väskan!


En kommentar Follow
publicerat i

Randigt kort

Jag tyckte jag var värd en paus efter har kämpat med hopplösa ekvationer och grafer! Så jag plockade fram mina färgglada papper, pennor, glitter med mera, jag blev genast på bättre humör.Ett födelsedagskort till någon som snart fyller år. Nu har jag fått min dos av pyssel så det räcker i några dar.


3 kommentarer Follow
publicerat i

Ett par godbitar

Ett par av hundra godbitar vi köpte i Ullared, både i Gekås och utanför i helgen. Det var kämpigt därinne med alla vagnar, men vi lyckades hålla oss lugna och höll oss till listan, som Hanna påminde oss om inne i myllret via sms;). Vi stötte på ett par bekanta därinne, jag träffade en skolkompis som jag inte hade sett på över 10 år! De hade kommit med buss från stockholm, en lång resa!

Jag hittade en underbar väska att lägga till i min lilla väsksamling. Samlingen börjar bli lite hög att jag får börja fundera på att slänga eller ge bort några, men hur ska jag klara av det?!


5 kommentarer Follow
publicerat i
Visa fler inlägg