Bokbloggsjerka- tips

jerka11
 
Har du några tips på liknande nyhetsbrev eller kanske en intressant sajt som boknördar borde kolla in? Kan handla om precis vad som helst, t.ex. böcker, prydnader, porslin etc?
 
Här kommer ett superkort svar: Det är nästan bara Bokus och eran fina bokbloggar jag hämtar tips ifrån. Det räcker bra för mig:). 
 
 
14 kommentarer Follow
publicerat i
Taggar: Bokbloggsjerka

Flera projekt på gång här hemma

Det blir ett par syprojekt här hemma, svartvita gardiner i både sovrummet och köket. Jag och min fru vill göra om mycket här hemma, måla om, tapetsera om, ta bort hyllor, flytta och förnya tavlor osv. Så roligt det ska bli. Det tycker vår katt Nova också;). 
 
 
 
 
3 kommentarer Follow
publicerat i

Doktor Joseph

Den här boken ingår i Mias spänningsutmaning- kika in vetja:). 
 
 
När Joseph får sparken från sitt jobb som arbets- terapeut på Försäkringskassan, blir lämnad av fru och barn och polisanmäld av grannen, får han nog och går ner i sin källare där hans gamla vodoualtare står kvar sedan hans ungdomstid som lovande vodoupräst på Haiti.

Han förhäxar sin gamla arbetsplats och sin granne, och passar även på att välsigna dem som gjort honom gott. Men detta innebär att han öppnar en dörr som han stängt för många år sedan. Mörka krafter som letat efter Joseph ända sedan han flydde till Sverige får nu upp ett spår efter honom, och dras till Stockholm för att göra upp en gång för alla. Hämtad från Bokus.
 
En skrämmande bok som passar perfekt att läsa till halloween, så om ni funderar på halloween läsning så läs den här. Bara en liten varning- den här ingår i en serie.  
 
Man kommer snabbt in i boken, ingen onödig lång handling innan allt spännande händer, det tycker jag om.
 
Lättläst och det händer något hela tiden. Det är några flashbacks som inte störde så mycket, det var nödvändig för att förstå varför det var si och så nu. 
 
Huvudkaraktären Joseph kan vara lite förvirrade att läsa om. Han var en stor vodoupräst i Haiti men nu är han en vanlig arbetsterapeut som verkar alldeles för snäll. Men jag kom att tycka om honom som försöker göra gott. 
 
Jag blev besviken när jag såg att boken ingår i en serie men nu ser jag fram emot att läsa nästa bok, när den nu kommer. 
 
En kommentar Follow
publicerat i
Taggar: Spänningsutmaning 2014
Visa fler inlägg