Bokbloggsjerka- förlag

jerka11
 
Det är fredag och en massa gött att äta ska vi ha ikväll. Längtar! Nu till Annikas bokbloggsjerka fråga- Vilket förlag tycker du släpper flest bra böcker per år? 
 
Jag skäms för jag har har dålig koll på vilka förlag det finns, är nöjd bara att det finns böcker till salu eller kan låna med hem. Jag är medveten om att det är ett hårt arbete bakom varje bok så jag ska skärpa mig lite och se vilka förlag det finns. Men det finns ett förlag som biblioteket här hemma har uppmärksammat som jag har blivit lite förtjust i och det är Sekwa. Förlaget startade 2007 och specialiserar sig på att ge ut romaner översatta från franska, mestadels av kvinnliga författare. 
 
Tack vare Annikas fråga ryckte jag till mig boken jag läser just nu och kollade vilket förlag som gav ut boken;). Aha, Bazar:). 
 
 
#1 - - Holavedsbruden Ewa K:

Bazar har en del bra böcker i sin utgivning, precis som många andra svenska förlag. Tycker att vi bor i ett bra bokland.

Svar: Ja, jag ser det nu:). Nu får jag ha bättre koll på förlagen!
Nakit

#2 - - Monika:

Trodde inte jag hade läst något från Bazar, men när jag kollade så var det två ganska så bra faktiskt. Och en hel hög med olästa :)

#3 - - Vargnatts bokhylla:

Sekwa har riktigt fina böcker! Men har inte läst något från dem ännu

#4 - - Lena:

Jag brukar sällan hålla koll på antalet böcker som jag vill läsa från förlagen, men just t.ex. Sekwa gillar jag på grund av hur de bemöter en :) Jag har flera böcker av dem som jag skulle vilja läsa.

#5 - - Lottens Bokblogg:

Jag trodde inte jag läst något från Bazar och så visade det sig att boken jag läste ut i går kväll var från det förlaget. Lite pinsamt...

#6 - - Freja:

För mig är det Minotaur som gäller, brittiska kriminalromaner, min passion, min last...