Projekt Rosie

Gud, vad jag uppdaterar så dålig när det är sommarväder! Men det är så klart ok eller?!:). Här kommer ett pytte liten recension på en bok som jag slukade.
 
Projekt Rosie (pocket)
  
Don Tillman är 39 år gammal och ska gifta sig. Han vet bara inte med vem än. Han ser bra ut men har aldrig riktigt passat in i några sociala sammanhang och har svårt att få kontakt med kvinnor. Men som den strukturerade forskare Don är utformar han Projekt fru - ett mycket grundligt frågeformulär - som ska hjälpa honom att hitta den perfekta partnern. Hon får absolut inte röka, dricka, ogilla kött, komma försent eller rubba hans inrutade liv.

Rosie Jarman gör allt detta. Hon är även spontan, smart och snygg, jobbar som bartender och vänder upp och ner på hela Dons tillvaro. Eftersom han är professor i genetik kan han hjälpa henne i sökandet efter hennes biologiska pappa. Och ju mer Don engagerar sig i Rosies jakt, desto mer börjar han släppa på sina strikta rutiner. Hon drar ut honom ur hans trygga men trista tillvaro och han börjar förstå att man inte kan hitta kärleken med hjälp av vetenskapliga tester. Hämtad från Bokus.
 
Hela boken är galet och knäppt att man måste älska den! Det är kul att läsa en annorlunda bok med en huvudkaraktärs liv som är schemalagd dag ut och dag in.
 
 
 
#1 - - Vargnatts bokhylla:

Den här är jag nyfiken på :)