Vit emalj

              

              

              

Armbandet är ca 19 cm med 2 gånger 2.5 cm stora brickor som är emaljerad. Allt är silverpläterade.
Armbandet kostar 100 kronor och frakten ingår.


Örhängen

              

Örhängena är 5 cm långa. Hängena har örkrokar och alla delarna är silverpläterade. Glaspärlorna är 1 cm och vaxade. Jag vet tyvärr inte vad den färgen heter men färgen på bilden stämmer ganska bra med färgen i verkligheten. En härlig färg enligt mig:).

De kostar 25 kronor och frakten ingår.

Ängel

              

              

              

Ängeln är 5 cm lång tillsammans med ringen och vingarna är 4 cm brett. Hjärtat är av glas med lite guldstänk i. Båda halsbanden är 45 cm med förlängningskedja. Den översta bandet på sista bilden är av flätat läderimitation och nedre bandet är sammet. Ni kan välja vilken halsband ni vill ha.

Ängeln och en av halsbanden kostar 65 kronor och fritt frakt inom Sverige.

Armband

              

Armbandet är 26 cm lång med förlängningskedja. Utan kedjan så är armbandet 21 cm, jag kan ta bort kedjan om ni inte vill ha den. Det är vaxade glaspärlor med härliga färger och pärlkåpor på de lila pärlorna. Pärlorna är 1 cm stora.

Armbandet kostar 50 kronor och frakten ingår inom Sverige. Skicka en kommentar om ni är intresserad.


Silver armband

              

              

              

Silverpläterade delar med ringar mellan plattorna och förlängningskedja. Jag kan justera storleken efter er handled. Den här är 23 cm lång med förlängningskedjan som är 5 cm.

Skriv en kommentar om ni är intresserade. Priset är på 100 kronor och frakten ingår.


Halsband och 3 hängen

              

              

Allt är silverpläterade, två av hängena är emaljerade och Hello Kitty är av akryl. De är mellan 3-4 cm långa med ringen. Halsbandet är 49 cm med förlängningskedja.

Ni får välja mellan de tre olika hängen eller ta alla. Är ni intresserade kan ni lämna en kommentar så diskuterar vi priset.


RSS 2.0