En smakebit på söndag

 

Nu är det En smakebit på söndag:). Jag läser nu en spännande deckare som utspelar sig på 1800 talet. Det är nästan så att jag väntar på att Sherlock Holmes ska dyka upp;). 

Året är 1882 och den unga, föräldralösa March Middleton har precis rest till London för att bosätta sig hos sin förmyndare Sidney Grice efter sin fars död. Sidney är landets mest berömde privatdetektiv och March har knappt hunnit anlända förrän han får ett nytt fall på halsen. En ung kvinna har blivit brutalt mördad och allt pekar på att hennes make är den skyldige. Offrets mor är dock övertygad om motsatsen och March erbjuder sig att göra ett försök att rentvå honom. Spåren tar dem på en resa från East Ends mörkaste gränder till de ståtliga viktorianska villorna i Bloomsbury. Varje ny ledtråd gör Sidney övertygad om klientens skuld, men snart blir det även uppenbart att fallet riskerar att krossa hans goda rykte som privatdetektiv. Text lånad från Bokus.

 
 
8 kommentarer publicerat i
Taggar: En smakebit på söndag
#1 - - Bokdamen:

Den här har jag läst, var lite annorlunda, vill minnas att jag gillade den. :)

#2 - - A ROOM OF MY OWN:

den kände jag inte till. tack för smakebiten!

#3 - - Monika:

Den boken är jag nyfiken på.

#4 - - TinaO:

Den här har jag inte hört talas om tidigare. Tack för smakbiten!

#5 - - Boklysten:

Den har jag läst och tyckte om den. Tack för smakbiten!

#6 - - Hanneles bokparadis:

en bok jag tror jag skulle gilla

#7 - - Lena:

Den här boken är jag nyfiken på. Tack för smakbiten.

#8 - - astridterese:

Uff, det hørtes ut som et utrivelig rom å være i :-) Men utenom det var dette en bok jeg kunne tenke meg å lese. Takk for tips og ha en fin søndagskveld!